Murer i Aabenraa

Gå efter kvalitet, når du leder efter en murer i Aabenraa

Aabenraa er hjemstavn for mange dygtige håndværkere, og derfor har vi hos Brdr. Meyenburg samlet et stærkt team af murere. Når du skal have lavet murerarbejde, kan du trygt vælge os. Vi sikrer dig at den murer eller de murere, som udfører arbejdet for dig, løser opgaven til perfektion.

Tænk dig om, før du vælger murer. Udvalget af murere i Aabenraa er stort, og derfor er det vigtigt, at du gør dig klart, hvad der er vigtigt for dig, når du skal vælge en murer til en specifik opgave. Vi anbefaler selvfølgelig, at det er kvaliteten af det arbejde, som skal udføres, der står øverst på listen. Vær opmærksom på, at den murer der er den billigste nu og her ikke altid er den billigste på længere sigt. Skal du have udført murerarbejde, så tag dig tid til at tjekke firmaets referencer ved selvsyn.

Vælger du en murer, der holder til i eller i omegnen af Aabenraa, gør du den del af arbejdet noget lettere for dig selv. De fleste murervirksomheder har en referenceliste på deres hjemmeside, kig på den og udvælg et par eksempler, som du kan tage ud og se nærmere på. Om muligt skal du selvfølgelig vælge nogle opgaver, der minder så meget om det arbejde, du selv skal have udført, som muligt.

Murerens eget arbejde skal helst være hans største anbefaling, så når du har været rundt i Aabenraa for at se nærmere på referencerne, skal du helst ikke være i tvivl længere. Næste skridt er at tage telefonen og ringe til mureren. Her skal du finde ud af, om han har ekspertisen og tiden til at løse netop din opgave.

Derudover er det vigtigt for din sikkerhed, at du vælger en murer, der er tilsluttet BYG Garanti ordningen. Ordningen sikrer at mureren lever op til en lang række krav for byggaranti, og det er din garanti for godt og solidt murerarbejde – og så er du sikret fem års garanti på alt udført arbejde.

Referencer

Se udvalgte opgaver her

Tømrer

Tømrerafdelingen ledes af Freddy Meyenburg og beskæftiger omkring 25 mand. 

Læs mere her

Murer og beton

Murerafdelingen udfører en bred vifte af opgaver.

Læs mere her

Kloak

Se udvalgte referencer her

Læs mere

Kerneboring

Vi foretager kerneboring i flere dimensioner.

Læs mere her

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt osBliv ringet op